Krkovice sušená
Solení a kořenění masa.
Omytí v červeném víně.
Obaleno v koření.
Příprava bránice na obalení masa.
Zabalení masa do bránice.
Maso bez bránice,jen staženo provázkem.
Odležení v lednici.
Uzení studeným kouřem.
Sušení
Výsledek mého snažení.
Komentáře
Přehled komentářů
Prosím, musí být rychlosul ,nebo stačí obyčejná?? Já suším druhý týden a teď jsem někde četla o botulotoxinu, tak nevím, jestli by ještě mělo význam balíčky masa rozbalit a natřít trochu s tou rychlosoli.
Sušenie krkovičky
(Donald, 9. 1. 2018 9:42)Ja to robievam troška jednoduchšie, myslím že tieto zápisky by mohli byť nápomocné tým, čo to chcú vyskúšať. https://doprirody.prakticky.sk/2018/01/09/recept-na-susenu-krkovicku-zvladnete-aj-vy-coppa/
Prozba
(Miro, 11. 12. 2017 21:26)
Dobry den,mozem poprosit o podrobnejsi postup,dakujem
inak velmi lakave vyrobky :) majte sa a nech sa dari
moj mail miroslavhorinka@gmail.com
Dotaz
(Ladislav, 5. 10. 2017 19:52)Prosím o zaslání podrobnějšího receptu předem děkuji ladvalent@seznam.cz
Prosbička
(Michal, 8. 1. 2016 11:43)dobrý den rád bych vás poprosil o podrobnější návody na sušená masa co zde máte moc děkuji
dotaz
(Zbyněk, 25. 12. 2015 17:27)Krásný večer přeji bylo by možné poslat podrobnější postup př.jaké koření jak dlouho v soli a jaká vlhkost a teplota a vubec jak dlouho?možná se blbě ptám ale chtěl bych to skusit moc děkuji muj email:popikzbynek@centrum.cz
je možno bez uzení?
(chachman, 17. 12. 2013 14:31)Dobrý den.Moc pěkná práce.Je možné vynechat bod uzení studeným kouřem?Děkuji.
Re: je možno bez uzení?
(jegor, 5. 1. 2015 17:03)Není potřeba udit.Ale já dělal dalmátskou krkovici.Ta chuť CHorvatskýho uzenýho a potom sušeného masa ta se nedá popsat.
Kvitkovičová
(Alena, 29. 10. 2019 23:50)